AVÍS LEGAL:

AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

CA LA NURI

Raó social: RECUITS I FORMATGES NURI CB

NIF: E17861089

Adreça: C/ Valls, 2 – 17114 – ULLASTRET – GIRONA

Telèfon: 972757674

Email: recuitsnuri@gmail.com

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB:

La pagina web té una finalitat informativa sobre els serveis i productes de RECUITS I FORMATGES NURI CB, així com un apartat de contacte. Aquest avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.recuitsnuri.com

LEGISLACIÓ:

Amb caràcter general les relacions entre RECUITS I FORMATGES NURI CB CA LA NURI i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS:

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb RECUITS I FORMATGES NURI CB CA LA NURI o qualsevol de les delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de RECUITS I FORMATGES NURI CB CA LA NURI i, per tant, en queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, llevat del consentiment per escrit de RECUITS I FORMATGES NURI CB CA LA NURI.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS):

RECUITS I FORMATGES NURI CB CA LA NURI es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

RECUITS I FORMATGES NURI CB CA LA NURI no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de RECUITS I FORMATGES NURI CB CA LA NURI. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de RECUITS I FORMATGES NURI CB CA LA NURI té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.