POLÍTICA DE PRIVACITAT – XARXES SOCIALS.

POLÍTICA DE PRIVACITAT – XARXES SOCIALS.

De conformitat amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 2016/679, de 27 d’abril, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), la empresa RECUITS I FORMATGES NURI CB amb número de CIF E17861089 i adreça al c/ Valls, 2 – 17114 – ULLASTRET – GIRONA per donar compliment a les obligacions que hi estan establertes:

Informa que el domini web www.recuitsnuri.com utilitza les Xarxes Socials INSTAGRAM amb la finalitat principal de publicitar-se.

Informa que l’obtenció de dades que es produeixi com a conseqüència de l’ús de les xarxes socials des del compte de l’usuari a algun dels comptes esmentats titularitat de RECUITS I FORMATGES NURI CB, que aquestes dades només s’utilitzen de la pròpia Xarxa Social i passaran a formar part del Registre d’Activitats del Tractament de dades emmagatzemades i que la transmissió d’aquestes constituirà aquesta empresa com a Responsable de tractament, sense perjudici que s’informi de manera expressa sobre un tractament concret de dades sotmès a altres condicions.

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per RECUITS I FORMATGES NURI CB, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa Social. En unir-se a la pàgina de RECUITS I FORMATGES NURI CB, facilita el consentiment per al tractament de dades personals contingudes al seu perfil.

RECUITS I FORMATGES NURI CB garanteix la protecció de les dades d’acord amb les disposicions prescrites a la legislació aplicable. Per tal fi adoptés les mesures legals, tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, prenent en consideració l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades recollides, els riscos a què estan exposats, així com el potencial greuge o lesió en els drets i llibertats que es pogués causar als interessats. En conseqüència, es dóna compliment al deure de respecte a la privadesa dels usuaris i al secret i seguretat de les dades personals.

Les dades s’utilitzaran exclusivament amb la finalitat per a la qual van ser recollides i només s’obtindran les que siguin adequades, pertinents i les estrictament necessàries per a la consecució de la finalitat perseguida.

La base legitima per al tractament de les dades personals es fonamenta en el consentiment propi de l’interessat en unir-se a la pàgina de RECUITS I FORMATGES NURI CB El consentiment exprés, lliure i voluntari relatiu al tractament de les dades de l’usuari s’estén explícitament a les dades personals publicats al seu perfil. L’usuari pot accedir en qualsevol moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, oferint-li la possibilitat de configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa. RECUITS I FORMATGES NURI CB està facultada per accedir i tractar aquella informació pública de l’usuari, amb interès singular, del nom de contacte.

L’usuari pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació a la direcció indicada més amunt. Així mateix, lusuari ha de ser coneixedor de les peculiaritats de les xarxes socials i de les limitacions de RECUITS I FORMATGES NURI CB en relació amb laplicació dels drets daccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació. Si l’usuari tingués algun dubte al respecte podrà consultar les particularitats de cada xarxa social als clausulats legals de les mateixes.

L’usuari es fa responsable de tot el contingut publicat als perfils de xarxes socials pertanyents a RECUITS I FORMATGES NURI CB. L’usuari és l’únic responsable de les publicacions que faci. I estan prohibides les publicacions el contingut de les quals no s’ajusti a la legalitat vigent.

Les dades personals proporcionades a RECUITS I FORMATGES NURI CB es conservaran fins que l’interessat sol·licite la supressió o rectificació, s’oposi al tractament de les dades o retiri el consentiment. En tot cas, durant el període legalment establert. Això no obstant, sense perjudici de l’anterior les dades seran conservades i degudament restringides, a disposició exclusiva dels jutges i tribunals, el Ministeri Fiscal o les administracions públiques competents, en particular de l’AEPD o organisme autonòmic amb competències similars.

A continuació, s’estableix la relació dels enllaços a la política de privadesa de les nostres Xarxes Socials:

Instagram: https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/legal/terms/